Kapsels

Ben je op zoek naar een allround kapster en wil je bij jou thuis geknipt worden? Dan komt Marjolein als ambulante kapster bij jou aan huis. Alles wat bij een reguliere kapsalon kan, kan Marjolein haarfijn bij u thuis verzorgen. Voordelen van een kapster aan huis is dat je niet de deur uit hoeft, wat in tijd scheelt. Kan je in de vertrouwde omgeving jou en je kinderen laten knippen.

Voor kinderen kan een kapper aan huis ook erg fijn zijn, zo worden ze geknipt in hun vertrouwde omgeving. En zijn de andere van het gezin aan de beurt kunnen ze lekker hun eigen gang en bv weer spelen, daarnaast heb ik ruim 3 jaar in een kinderkapsalon gewerkt waardoor ik aardig wat ervaring heb met het knippen van kindjes die de kapper misschien toch wat spannend vinden.

Daarnaast heb ik een aantal jaar voor L’oreal bij de Fashion week in Amsterdam backstage mogen mee werken, Hoe tof was dat. Daar ben ik erg geinspireerd geraakt dat er zoveel meer is op gebied van hairstyling, en met alle andere trainingen die ik regelmatig volg. Kunt u naast de reguliere kappersbehandelingen ook terecht voor een mooi kapsel als u gaat trouwen een feest/gala thema feest of fotoshoot heeft.

Als thuiskapster knipt Marjolein bij jou thuis in Zeist en omstreken zoals,

Den Dolder, Soesterberg, Huis ter Heide, Bosch en Duin, Bilthoven, De Bilt , Odijk en Bunnik.

Heb je een vraag? Of wil je een afspraak inplannen?

Aarzel niet en neem gerust contact op.

Prijslijst